SensibilitzacióHola famílies dels nens i nenes de Sensibilització de l'Escola de Música, aquests dies us hem anat enviant algun mail amb recursos per a que els vostres fills/es des de casa puguin seguir en contacte amb el que fem a classe de música. En cap cas son activitats obligatòries ni per avançar temari, sinó per ajudar-vos a passar l'estona i mantenir d'alguna manera el vincle amb la música. 

XINXINES, PLATERETS, XILÒFONS i METAL.LÒFONS

El Manolo Forniés, l'Anna Roig i la Marina Hernández, es dirigeixen a vosaltres mitjançant vídeos i recursos per anar avançant en el meravellós món de la música. Aquí en teniu la presentació:
A més, podreu gaudir d'una RODA VIRTUAL D'INSTRUMENTS, on hi ha vídeos de mostra dels instruments que toquem a l'Escola de Música. Quin us agradaría tocar?-  En el següent enllaç, us podeu descarregar la cantata que estem preparant per al concert de final de curs. És una cantata que es diu “La Fada de Dringuen Dingue”, dels autors Ricard Gimeno i Manel Justícia.


A l’enllaç hi trobareu, en mp3, les cançons, el conte explicat i les versions instrumentals de les cançons, per si voleu cantar-les sense la veu de referència. També hi trobareu, en PDF, el conte amb les il·lustracions.


- Pels que teniu previst venir al concert Sona Bach de l'Auditori, podeu començar a familiaritzar-vos amb les músiques que hi sentirem, de les quals algunes peces ja han estat treballades a classe: 


- Per repassar alguns conceptes bàsics que es treballen musicalment en aquesta etapa, podeu escoltar el disc "Tot sona" de la Dàmaris Gelabert.

(Pels més petits, els conceptes de "ràpid-lent", "so-silenci", "agut-greu" i "fort-fluix" i pels més grans també la resta)

- Si voleu estar entretinguts, aquests dies els grups de música per a infants estan oferint un munt de recursos per als seus seguidors. Podeu buscar a les xarxes grups com "Xiula", "El Pot petit", la "Dàmaris Gelabert" o "Reggae per xics".

- També per passar una bona estona, al canal de Youtube de "El petit Liceu" oferèixen gratuïtament les seves produccins d'òperes per a públic infantil.

- I, finalment, únicament per als alumnes o ex-alumnes de sensibilització (ja que la cosa està creixent molt i no volem que es descontroli), recordeu que us podeu connectar cada dia de dilluns a divendres de 18 h a 18.30 h per cantar cançons al directe que fa l’Anna Roig des del compte d'instagram 

Això és tot de moment, us enviem una forta abraçada, esperant que estigueu molt bé!Professora de Sensibilització Musical de l'Escola Municipal de Música de Martorell


Comentaris

Entrades populars

Imatge

Cançó de la setmana

Imatge

Entrenament Auditiu