Jam Session · Març 2021 · 1er Aniversari Virtual


Fins a quin punt l’home és músic? Aquesta suggerent frase és el títol d’un llibre de John Blacking on, entre d’altres coses, explica com la música és necessària a la vida de l’èsser humà.


Estem vivint una època molt complicada, la més estranya que hem viscut la majoria de nosaltres, on hem hagut de renunciar a moltes coses importants: les abraçades, les encaixades de mans, les cerveses amb els amics,... a la música no. A la música no hem pogut renunciar perquè no sabem, perquè és necessària per ser qui som.


Fruit d’aquesta impossibilitat de renunciar a la música van néixer ara fa un any les jam session virtuals, una manera de dur a terme d’alguna manera la nostra trobada musical de manera regular. Una festa musical, una trobada d’amics i coneguts que creix cada mes, amb més amic i més coneguts que esdevindran amics en poc temps, perquè compartir la nostra música ens fa créixer, ens fa saber qui som. Perquè tots som músics fins al punt que no podem prescindir de l’activitat musical. Per això no hem pogut renunciar a les nostres jam sessions, per això ara fa un any van néixer les jams virtuals. 


Gràcies a tots per fer-ho possible.

Manolo Forniés, març 2021

Comentaris

Entrades populars

Imatge

Cançó de la setmana

Imatge

Entrenament Auditiu